Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

5 tips om je vibratie te verhogen

In deze tijd van negatieve berichtgeving over van alles en nog wat en ik zo snel resoneer op alles, was ik geneigd om het koppie erbij neer te hangen.

Toen ik dat letterlijk merkte dacht ik: “hé wat is hier aan de hand?”

Voor mij is negatieve berichtgeving soms een dolksteek in het hart. Zoals bijvoorbeeld het schrappen van vele mooie complementaire therapievormen door de CZ groep. Ook ik val met mijn energetische therapie onder de “geschrapten” en dat voelt echt niet fijn.

Kortom mijn vibratie was heel erg laag geworden en ik was mijn gevoel van eigenwaarde een beetje kwijt, wat helemaal nergens voor nodig is, maar dat is wat een lagere vibratie doet.

Ik had het heel erg nodig om mijn vibratie te verhogen en weer te worden wie ik ben en in mijn kracht te staan! Hoe doe ik dit in het algemeen? Hierbij mijn favoriete tips, geïnspireerd door de 5 zintuigen. En een bonus tip!

tip 1: luisteren

Luister naar muziek waarvan je voelt dat het je een positief gevoel geeft. Ik luister nu met name naar harpmuziek met hele hoge tonen. Letterlijk om mijn vibratie te verhogen, omdat ik dat nu zo nodig heb.

tip 2: zien

Kijk naar mooie afbeeldingen, van dingen waar je blij van wordt. Het kan van alles zijn, ook een mooi uitzicht. Bewaar deze plaatjes op een plek waar je ze makkelijk kan terugzien. Ook kleuren doen het heel goed.

tip 3: ruiken

Omring jezelf met de heerlijkste geuren. Een beetje etherische olie in een verdamper, je favoriete wierookstokje. Een verse bos bloemen. Een heerlijke geur brengt je weer helemaal bij jezelf.

tip 4: proeven

Tot rust komen met een kopje thee van je favoriete kruiden. Alhoewel een kopje Earl Grey me altijd aan mijn oma doet denken en ik het een hele speciale smaak en geur vind. Waarom niet dat stukje chocola. Welke smaak brengt je tot rust?

tip 5: voelen

Het is nu de tijd van zachte dekens om jezelf in te wikkelen. Maar misschien heb je wel een hond of kat om te aaien. Maar dingen bewust aanraken geeft rust. Dat kan zelfs boombast zijn of je favoriete edelsteen. Deze worden niet voor niets knuffelstenen genoemd. Ik heb ze altijd om mij heen liggen om vast te pakken.

bonus tip 6: omarm je sensitiviteit

Voor wie, net als ik, beschikt, over een 6e zintuig. Is dat niet heerlijk? Je mag deze helemaal omarmen. Je vibratie verhogen door te mediteren, met je engelen, gidsen, natuurgeesten te communiceren, werken met kaarten of een ander orakel. Spirituele boeken lezen en heerlijk wegdromen. Vul maar in wat voor jou het beste voelt!

Het is belangrijk om mijn vibratie hoog te houden in mijn werk als energetisch therapeut en hier zorg voor te dragen.

Ook in 2019 ben ik van plan weer mooie sessies te geven met alle tools die ik in huis heb. Met of zonder vergoeding. Het is belangrijk om als complementair therapeut in onze kracht te blijven staan en te blijven geloven en uitdragen waar we voor staan. Namelijk de visie van de mens als een holistisch wezen met een natuurlijk zelfgenezend vermogen. Daar mogen wij met veel respect mee werken. Ik help je graag!

 

 

2 thoughts on “5 tips om je vibratie te verhogen

 1. Inez van Deudekom

  Dank je wel Pepine
  Het is erg jammer dat je therapie niet meer wordt vergoed.
  Mooi dat je je ervaringen deelt en goed ook dat je die tips geeft

  1. Anoniem

   Graag gedaan Inez! Gelukkig door andere zorgverzekeraars nog wel vergoed. Maar het is blijkbaar heel veranderlijk. Eigenwaarde behouden is erg belangrijk nu. Lieve groet, Pepine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: