Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Ervaringen Clienten

Welkom in het gastenboek van praktijk Blessed Be.

Lees HIER de ervaringen/testimonials van 2007 tot juni 2014.

Leuk wanneer je jouw ervaring(en) hieronder laat weten.

 

10 gedachtes aan “Ervaringen Clienten

 1. sandra

  Beste Pepine,
  Net een online sessie gehad voor de 1e keer tre . Wat ben je een zachtaardig lief persoon die je er zo doorheen praat. Ook al is het via een schermpje, het voelde heel vertrouwd.
  Ik ga er zeker mee aan de slag, en heb er alle vertrouwen in dat je hier je hele leven baat bij hebt,
  hartelijk dank! groetjes Sandra

 2. pepinevandenberg Bericht auteur

  Bericht na een OldPain2Go sessie met als ingang: bang zijn in de auto op de snelweg als passagier. ”
  “Hoi Pepine, ik wil je even dit appje sturen. Het gaat goed met mij. Ik heb al wat autoritjes gehad en dat ging geweldig. Mijn man viel het op dat ik zo rustig was. Ik vind het zo mooi. Ik ben dankbaar en heel blij.”

 3. Marianne

  Lieve Pepine, van jou heb ik veel geleerd als hsp-er. Prikkels die binnenkomen niet allemaal tot me nemen. Ontspanningsoefeningen en spelen met chacra’s, eerst bij Practijk Carnot en later Graafseweg. Vanaf sept. 2014 in Voorburg. Jouw steun en levenslessen helpen me verder. Groet aan Noa, David en Ronald. Gele auto , liefs Marianne de Groen

  1. Anoniem

   Lieve Marianne,
   Wat leuk weer van je te horen! Ja, veel samen doorgenomen inderdaad. Fijn dat je er nog altijd wat aan hebt. Dank voor de lieve groeten, Pepine

 4. inge

  Ik ben toevallig bij jouw site terechtgekomen en is echt wat ik nodig heb! Je legt het allemaal heel gemakkelijk.en herkenbaar uit! Ik ben na slecht nieuws heel even helemaal uit balans geraakt, de grond zakte letterlijk onder mijn voeten uit, met deze aardingsoefeningen voel ik weer contact! Ik ben er nog niet maar wel.op goede weg! Dankjewel hiervoor.

  Mvg Inge

 5. Astrid

  Hoi Pepine,
  Hoewel ik alweer lange tijd niet bij je geweest ben (staat wel op mijn verlanglijstje!) wil ik je even laten weten dat ik altijd erg geniet van je nieuwsbrieven en je persoonlijke blogs. Er staat altijd iets waardevols voor me in… dankjewel!

 6. Mascha Zegers-Hachmang

  Het was een mooie ervaring. Ik ging al voor langere tijd af en toe naar Pepine voor een “onderhoudsbehandeling”. Even weer alle blokkades opheffen en de energie weer laten stromen.
  Nu was ik aan het eind van mijn zwangerschap beland en wilde graag goed de bevalling in gaan. Vandaar een afspraak gemaakt bij Pepine. Toen ik bij haar was kwam ik er pas achter hoeveel ik in mijn hoofd zat: En ik moet dit nog doen, en dat nog….. Ik wil alles nog af hebben voordat de baby komt. Pepine merkte het aan me en attendeerde me erop. Ik was dus behoorlijk gespannen. Na een heerlijke behandeling was ik helemaal ontspannen, weer met mijn gevoel in mijn lichaam, op de aarde. Zo wat een opluchting. Die middag heb ik mijn lijstje in alle rust kunnen afwerken, zonder enige stress. Heerlijk.
  En die nacht begonnen de weeën, een heerlijke bevalling, lekker in mijn buik met mijn aandacht. Het ging geweldig. S`ochtends is ons zoontje geboren. Het was prachtig. Het heeft zo moeten zijn.
  Dankjewel Pepine, dat je me even weer met de voeten op de aarde hebt gezet. Het kindje heeft gewacht op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: