Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Maatjes gezocht

In deze tijden van coronacrisis, komt er een aspect naar voren, die we allemaal kennen. Je wordt verzocht meer thuis te blijven, meer uit de buurt te blijven van anderen en heel veel plekken waar je elkaar kunt ontmoeten zijn gesloten of beperkt open.

Door deze maatregelen kan het zijn dat vrienden, kennissen of maatjes elkaar minder opzoeken. Heb jij ook het gevoel dat je een maatje mist? Gewoon om eens te wandelen, je hobby mee uit te voeren, wat mee te drinken, een intervisiemaatje, een oefenmaatje voor je opleiding etc. etc.

Dan mag je op deze pagina een oproep doen. Stuur een e-mail naar: info@blessedbe.nl met je foto, kort welk maatje je zoekt, woonplaats en je e-mail adres of social media gegevens en wie weet vinden jullie elkaar om leuke dingen samen te doen!

Hier stel ik jullie voor

Nijmegen: Wie heeft er zin om met mij te gaan wandelen en te babbelen over bevrijding/vrijheid? Meer informatie vind je op mijn blog www.mhealthblogm.com

Omgeving Nijmegen: Ik heet Lucas en ik zoek een maatje erbij om bijvoorbeeld samen stukjes te wandelen, creatief mee te zijn, thee te drinken of te praten. We kunnen ook bordspelletjes spelen of samen de natuur ingaan.Ik vind het ook prima om samen stil te zijn of bijvoorbeeld ieder aan ons eigen project te werken. Ik woon samen met twee lieve cavia’s en een heleboel planten.

contact: lucasludens@gmail.com

%d bloggers liken dit: