Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Nieuw: Online Consult

In deze bijzondere tijden van isolatie, quarantaine, thuiswerken, grote onzekerheid, ziekte en stress, wil ik jou nog steeds blijven ondersteunen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Ik kan mij voorstellen dat je stress ervaart en de bijbehorende verschijnselen: angsten, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, slaapproblemen, pijnen in je spieren, buik, maagstreek etc. Of je hebt behoefte aan een luisterend oor.

Voor de Corona crisis wilde je wellicht ook een sessie inboeken en nu gooit de isolatie, bewegingsvrijheid of ziekte roet in het eten.

Hoe kan ik helpen?

Je ontvangt via e-mail een link naar mijn digitale wachtkamer. Je hebt hiervoor alleen een Chrome of Firefox browser nodig. Het is simpel, veilig en AVG proof.

We bespreken wat je op dit moment nodig hebt en dan kijk ik welke interventie hierbij passend is. Denk aan gesprek, een oefening, NEI, OldPain2Go, TRE of Brainspotting. Hier hoef je zelf niet over na te denken, we komen er wel uit. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw situatie en wat je op dit moment nodig hebt.

Het voordeel is dat je niet naar mijn praktijk hoeft te komen en je kunt dus een afspraak maken vanuit het hele land, Engelstalig is voor mij ook geen probleem.

Ik wil deze sessies nu met korting aanbieden, omdat het voor mij ook even schakelen is.

Een online consult is €60 euro. Je ontvangt per e-mail een digitale factuur die je mag overmaken.

Heb je interesse: stuur dan een e-mail naar: info@blessedbe.nl met je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en je geboortedatum en we maken een afspraak met alle details.

Ik houd mijn normale consulttijden aan van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 15:00.

NB. Mochten we in geval van een lockdown niet meer op straat mogen en ik mijn praktijk niet meer kan bereiken, dan annuleren we de afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: