Pepine van den Berg

TRE® Intro Workshop

(lees hier wat TRE® is)

Wil je graag de TRE® oefeningen leren en op eenvoudige wijze spanningen loslaten? Dat kan!*

Kijk in de agenda wanneer je mee kunt doen en meld je aan. Een groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers (kan aangevuld worden tot 10 met 2 herhalers), dus er is voldoende aandacht voor je persoonlijke proces.

Zijn er geen contra-indicaties (redenen waarom je TRE beter niet kunt doen), dan kun je de methode na de intro direct zelf toepassen. Heb je bepaalde issues, zijn er in jouw geval aanpassingen nodig in de beoefening, of je wilt gericht ergens aan werken, dan is het fijn om dit onder begeleiding te doen en maak je een afspraak voor een individuele sessie.

*(PS. wil je de oefeningen professioneel inzetten, dan volg je de TRE® opleiding, zie https://tre-nederland.nl/tre-opleiding/)

Voor andere Nederlandse gecertificeerde TRE® providers ga je naar: http://traumaprevention.com/tre-provider-list, bij het vakje Country vul je Netherlands in en dan verschijnt er een lijst van de NL providers.

Workshop Agenda:

Donderdag 31 januari 2019, er is nog plaats en herhalers  zijn welkom.  

Tijd: van 10:00 tot ongeveer 12:00 uur.

Locatie: Centrum Sarvata, Schependomlaan 17e, 6542 RL  Nijmegen

Route: http://www.sarvata.nl/index.php?id=24 (gratis parkeren, graag aandacht voor het parkeerbeleid, die je via de link kunt lezen)

Meenemen: Handdoek om op het aanwezige matje te leggen. Optie: voor de ‘muuroefening’ kun je anti-slip sokken of slofjes meenemen, zodat je niet uitglijdt.

Dragen: gemakkelijke, niet knellende, kleding

Kosten: €50,00 (inclusief boekje met uitleg en de oefeningen)

Kosten Herhaling: €20,- (deze korting geldt alleen voor mensen die bij mij al een workshop of persoonlijke TRE sessie hebben gevolgd, waarin de volledige serie oefeningen zijn uitgelegd.)

Volgende data op donderdag om 10:00:

14 maart

11 juli

12 september

24 oktober

28 november

Je kunt je opgeven via e-mail: info@blessedbe.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers op de volgende wijze: