Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Heb je behoefte aan een reset? Ontdek de Access Bars!

In mijn toolbox heb ik de Access Bars behandeling toegevoegd omdat dit volledig aansluit bij mijn filosofie van Relax-Release-Reset. De Bars zijn 32 punten op het hoofd, die losjes worden vastgehouden.

Een access bars behandeling lost de polaire electrische lading op die in je hersenen ligt opgeslagen. Je kent het gevoel wel van vastgelopen zijn op bepaalde gebieden in je leven. Deze gebieden worden vastgehouden in je brein als electrische lading. Door de bars te laten stromen, wordt de lading geneutraliseerd en voel je je weer veel vrijer. De gebieden waar de Bars op werken zijn: gedachten, oordelen, conclusies, ideeen, trauma’s, overtuigingen, patronen, emoties, gevoelens, geld, lichaam en seksualiteit, creativiteit, hoop, dromen etc.

Vanuit dichtheid en verkramping, kom je weer in verruiming en ontspanning. Het stelt je in staat beter te ontvangen. In plaats van je aandacht te richten in een kringetje op wat fout gaat, voel je weer ruimte om je te richten op je creatie en manifestatie. Het leven mag je weer met gemak “toevallen”.

Het is een zeer rustgevende behandeling, gekleed, comfortabel liggend op mijn behandeltafel. We beginnen met wat punten op het hoofd, de voeten en de handen en voor de rest is de behandeling enkel geconcentreerd op gebieden op het hoofd, de zogenaamde Bars.

Je zal merken dat je in een diepe ontspanning komt, je hersengolven vertragen naar theta en je gedachten komen tot rust. Dit was ook mijn eigen ervaring tot mijn grote verassing. In deze staat wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd en lossen blokkades op.

Een behandeling duurt een uur, waarbij we alle tijd nemen voor de behandeling. We maken kort kennis en gaan gelijk beginnen.

Ik werk volgens de Wet op de geneeskundige behandelingsovereeenkomst (WGBO)  en Wet Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) Het ondertekenen van de overeenkomst maakt onderdeel uit van een eerste consult.

Als het bovenstaande je aanspreekt, maak dan een afspraak:

Bij voorkeur via e-mail:info@blessedbe.nl

Of bel/Whatsapp mij overdag op: 06-26196249 (spreek de voicemail in bij geen gehoor en ik bel zo spoedig mogelijk terug.) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: