Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Contact, Bereikbaarheid en Tarief

Voormalig Augustinusklooster, gratis parkeren op de parkeerplaats voor of naast/achter het gebouw.

NB. Bezoekers van het Augustinusklooster mogen niet parkeren bij het uitvaartcentrum Boskapel naast ons, dan krijg je een bekeuring.

Adres: Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen.

De praktijk is gelegen op de 2e verdieping kamer 2.37

Je mag zelf doorlopen naar de praktijkruimte. Er is een lift aanwezig, halverwege de gang rechts. Voor de trap loop je helemaal door de gang naar het einde en vind je het trappenhuis aan de linkerkant.

Tarief: € 80,00 (vrijgesteld van BTW) per consult (de duur varieert, maximaal een uur). Er is een PIN automaat aanwezig. Je mag ook contant, of via overmaken betalen. Je ontvangt de declaratie direct via e-mail of ik maak een afdruk. 

Door de behandelovereenkomst (klik op de link) door te nemen en hoe ik met privacy (klik op de link) omga ben je goed voorbereid op het consult. Samen ondertekenen we de overeenkomst tijdens de eerste afspraak.

Een afspraak maken is heel eenvoudig:

Bij voorkeur via e-mail: info@blessedbe.nl

Of bel/Whatsapp/SMS mij overdag op: 06-26196249 (spreek de voicemail in bij geen gehoor en ik bel zo spoedig mogelijk terug.) 

Een consult inplannen op de dag dat je contact opneemt is helaas niet mogelijk. 

Mijn vaste consulttijden zijn: 9:00, 10:15, 11:30 en 13:30 (15:00 beperkt mogelijk).

Klik hier om mijn vrije dagen en vakantie te checken.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij:
Kamer van Koophandel 09178194 te Nijmegen | BTW nummer NL001734109B04 | VBAG | RBCZ | Vektis
CBP | TRE Nederland

De werkvormen natuurgeneeskunde en psychosociale therapie worden door een aantal zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor de voorwaarden in de polis of neem eerst contact op met je verzekeringsmaatschappij om teleurstelling te voorkomen.

De consulten staan los van je eigen risico.

Ik probeer altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren over de behandelingen en verleen nazorg waar nodig. Ik ben er voor vragen en zorgen. Mocht je toch een klacht willen indienen, dan verwijs ik je graag naar de klachtenfolder van VBAG.