Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Reviews

Welkom bij de reviews van praktijk Blessed Be.

Lees HIER de ervaringen/testimonials van 2007 tot juni 2014.

Leuk wanneer je jouw ervaring(en) hieronder laat weten.

 

7 gedachtes aan “Reviews

 1. Anoniem

  Lieve Marianne,
  Wat leuk weer van je te horen! Ja, veel samen doorgenomen inderdaad. Fijn dat je er nog altijd wat aan hebt. Dank voor de lieve groeten, Pepine

 2. inge

  Ik ben toevallig bij jouw site terechtgekomen en is echt wat ik nodig heb! Je legt het allemaal heel gemakkelijk.en herkenbaar uit! Ik ben na slecht nieuws heel even helemaal uit balans geraakt, de grond zakte letterlijk onder mijn voeten uit, met deze aardingsoefeningen voel ik weer contact! Ik ben er nog niet maar wel.op goede weg! Dankjewel hiervoor.

  Mvg Inge

 3. Astrid

  Hoi Pepine,
  Hoewel ik alweer lange tijd niet bij je geweest ben (staat wel op mijn verlanglijstje!) wil ik je even laten weten dat ik altijd erg geniet van je nieuwsbrieven en je persoonlijke blogs. Er staat altijd iets waardevols voor me in… dankjewel!

 4. Mascha Zegers-Hachmang

  Het was een mooie ervaring. Ik ging al voor langere tijd af en toe naar Pepine voor een “onderhoudsbehandeling”. Even weer alle blokkades opheffen en de energie weer laten stromen.
  Nu was ik aan het eind van mijn zwangerschap beland en wilde graag goed de bevalling in gaan. Vandaar een afspraak gemaakt bij Pepine. Toen ik bij haar was kwam ik er pas achter hoeveel ik in mijn hoofd zat: En ik moet dit nog doen, en dat nog….. Ik wil alles nog af hebben voordat de baby komt. Pepine merkte het aan me en attendeerde me erop. Ik was dus behoorlijk gespannen. Na een heerlijke behandeling was ik helemaal ontspannen, weer met mijn gevoel in mijn lichaam, op de aarde. Zo wat een opluchting. Die middag heb ik mijn lijstje in alle rust kunnen afwerken, zonder enige stress. Heerlijk.
  En die nacht begonnen de weeën, een heerlijke bevalling, lekker in mijn buik met mijn aandacht. Het ging geweldig. S`ochtends is ons zoontje geboren. Het was prachtig. Het heeft zo moeten zijn.
  Dankjewel Pepine, dat je me even weer met de voeten op de aarde hebt gezet. Het kindje heeft gewacht op dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.