Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Is energetische therapie net science fiction?

Ik keek vroeger altijd Star Trek en in dit soort science fiction series is genezen een kwestie van op een bed gaan liggen en een machine scant je systeem en tegelijkertijd wordt je behandeld.

The powerful promise of AI - CIO
Dus ongeveer zo.

Energetisch kun je dit ook heel goed bewerkstelligen. Stel je voor dat je energie kunt zien. Om mij heen, om jou heen, om de voorwerpen, in de ruimte etc.

Deze energie doet nog niks, dat is er gewoon.

Je geeft toestemming aan je therapeut voor een energetische behandeling en je gaat op de behandeltafel liggen: gekleed, wellicht lekker warm onder een deken, kussentje onder je hoofd, helemaal comfortabel.

Je energetisch therapeut, die hiervoor getraind is, stemt zich af en er ontstaat een energetisch veld om jullie heen. Dit is zeg maar het apparaat in de science fiction waar je in ligt.

Energie heeft een frequentie en dat geeft de energie een kleur. De laagstfrequente energie is rood en de hoogstfrequente energie is wit. Denk aan de kleuren van de regenboog en de chakra’s hebben ook de kleuren van de regenboog. (Vandaar de regenboogmeditatie die je hier kunt beluisteren.)

Wanneer je niet zo lekker in je vel zit, je hebt vastzittende emoties, je hebt lichamelijke klachten, pijn, je bent vermoeid of je ervaart spanningen, dan uit zich dat ook in het energetisch veld om je heen.

Dus de uiting van jouw energetisch veld komt in aanraking met het veld wat de energetisch therapeut heeft neergezet. Dit is altijd positief, hoogfrequent, gevuld met liefde en met de meest liefdevolle intenties voor jou.

Blokkades, emoties, vervelende herinneringen, pijn, benauwdheid etc. etc. hebben een lage frequentie. En zijn dus – (min) gepoold. Komen ze in aanraking met heel veel + (plus) dan wordt de – (min) opgeheven. Dus de machine uit de science fiction gaat aan het werk en je wordt behandeld. Tegelijkertijd word je zelfgenezend vermogen “aan” gezet en deze behandelt jou van binnen uit.

Het is niet alleen science fiction, het is gewoon natuurkunde.

Iedere behandeling vind ik nog steeds altijd zo bijzonder. We hoeven niet te wachten op toekomstige apparaten zoals dit. Het is er al! En ik verwelkom je graag voor een fijne sessie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: