Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Beluister mijn TRE podcast!

Onlangs ben ik geinterviewd door Lexia Emerenciana voor haar “van shit naar pit” podcast.

Het was een ontzettend spannende maar vooral ook leuke ervaring om te doen. En ik hoop dat dit ook doorklinkt in de podcast.

TRE, de Tension and Trauma Releasing Exercises, is namelijk een methodiek dat mijn leven heeft getransformeerd en ik neem jullie een stukje hier in mee.

We gaan naar de achtergrond van de oefeningen, wat het mij heeft gebracht en hoe het anderen kan helpen en hoe de praktijk van het beoefenen van TRE eruit ziet.

Dit schreef Lexia Emerenciana, mijn Host, over de inhoud:

🎧Blog podcastaflevering Pepine van den Berg – #tension releasing excersises TRE🎧

In deze podcastaflevering “𝗛𝗼𝗲 𝗧𝗥𝗘 𝗷𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝘁 𝗼𝗺 𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗮𝗳 𝘁𝗲 𝘀𝗰𝗵𝘂𝗱𝗱𝗲𝗻, 𝗺𝗲𝘁 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗣𝗲𝗽𝗶𝗻𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲𝗻 𝗕𝗲𝗿𝗴” interview ik Pepine. Zij is een TRE-provider. en geeft uitleg over TRE. De afkorting TRE staat voor Tension and #Trauma Releasing Excersises.

💡 Eigenlijk ontdekte Pepine tijdens behandelingen per toeval dat mensen konden schudden. “Ze vroegen mij dan wat ik toch aan het doen was. Ja, geen idee, dacht ik.” Toen het boek De Tijger Ontwaakt van Peter Levine op haar pad kwam, kwam ze erachter dat mensen kunnen schudden om spanningen los te laten.

— > Luister vandaag deze podcast met Pepine van den Berg en leer jezelf te ontstressen en ont-spannen! Beluister de podcast via ⤵

⭐Apple Podcasts https://bit.ly/vSnPApple
⭐Spotify https://bit.ly/vSnPspotify
⭐Google podcasts https://bit.ly/vsnpGoogle

Veel luisterplezier tijdens je wandeling, het maken van je ontbijt, je autorit naar je (schoon)ouders of gewoon relaxt op de bank/in bed. Enjoy your lazy Sunday! ❤

Ik hoop dat je er veel aan hebt. Abonneer je op de podcast en/of laat een review achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: