Praktijk Blessed Be – Pepine van den Berg

Het belangrijkste werk begint NA een sessie

Deze video staat op mijn youtube kanaal: Pepine’s Potpourri

Op de tafel in mijn praktijk heb ik een kleine sneeuwglobe staan. Bijna alles wat ik heb staan in de praktijk, en dat is inmiddels een klein beetje veel ;), naast alle boeken die ik heb verzameld, vertelt een verhaal.

Vraag er gerust naar, mocht je me een keer bezoeken voor een sessie.

De sneeuwglobe staat voor mij symbolisch voor wat er gebeurt tijdens een sessie. Mijn slogan is: relax-release-reset.

Je lichaam ontspant, het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, dan ga je loslaten (alle sneeuwvlokjes gaan dwarrelen) en DAARNA ga je resetten naar een nieuwe balans (de sneeuwvlokjes dalen weer zachtjes neer, maar niet op dezelfde plek. Van binnen reorganiseer je weer, zowel in je lichaam als in je brein.

Dit is de belangrijkste fase NA een behandeling. Dit wordt soms nog wel eens onderschat, maar de meeste mensen weten inmiddels dat ze het na een sessie even rustig aan moeten doen, wat extra water mogen drinken en toe mogen laten wat hun lichaam laat voelen aan sensaties.

Hier hoef je niet van te schrikken, dit is heel normaal en mag maximaal 2 dagen duren. Soms voel je je wat vermoeider, heb je spierpijn, het gevoel dat je je wat lomer en zwaarder voelt.

Dit zijn allemaal hele goede tekens waar je respectvol mee om mag gaan. Het lichaam is zich aan het resetten naar een hernieuwde balans. En hopelijk voor jou steeds meer een verlichting van je klachten, symptomen etc. naar meer vitaliteit en kracht!

Ook eens een sessie ervaren?

Kijk dan op mijn contactpagina hoe je met mij in contact kunt komen.

Meer lezen?

Traumasensitieve lichaamsgerichte therapie

Trauma Releasing Exercises (TRE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: